Lone Elisabeth Bryld den 05-07-2018
    Kære elever til 10.kl. 18/19 og forældre.

Så er klasse- og sporholdslisterne klar.
    De er sendt via ForældreIntra (til nuværende elever) og til forældrenes mailadresser (til nye elever), da nye forældre og elever først får Intra-login efter sommerferien.
    HUSK at tjekke spamfilteret hvis ikke I kan se noget i Indbakken.

Lone Bryld, sekretær

Johnny Erichsen den 27-06-2018
    Skemaer for skoleåret 2018-19
    Skemaerne for næste skoleår er nu klar og kan ses på både skolens elev- og forældreintra samt skolens hjemmeside.

For at finde det rigtige skema på skolens hjemmeside er det bedst at gøre flg.:

Vælg "Information" - dernæst "klasseskemaer" - derefter vælges den klasse, som man skal gå i næste skoleår og til sidst vælger man "næste" - og så har man næste skoleårs skema for pågældende klasse.

Johnny Erichsen
    Viceskoleleder
    Lone Elisabeth Bryld den 21-06-2018
    Kære forældre (til børn bosiddende i Haderslev Kommune)

HUSK at dit barn skal aktivere den nye periode på skolekortet senest 30 dage efter skolesekretæren har bestilt den nye periode for skoleåret 2018/19 (jeg har bestilt 15.6.18).
    Perioden fornyes ved at dit barns skolekort skal tjekkes ind i en bus eller på en togstation inden for det gyldighedsområde dit barn har på sit skolekort.
    Når dit barn tjekker ind, viser displayet en udløbsdato, denne dato er den nuværende periodes udløbsdato, den har ikke noget med den nye periode at gøre.
    Hvis kortet siger en ”båt” lyd skyldes det, at elevens nuværende periode er udløbet, men den nye periode bliver alligevel aktiveret og lagt på kortet, således at kortet er klar til brug fra den dato den nye periode træder i kraft d. 13. august 2018.

FOR NYE ELEVER i 2018/19: det nye skolekort gælder fra 1. skoledag / 13. august og skal ikke aktiveres, dette er gjort fra fabrikken.